Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trinitycore335'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Rules
    • News/Announcements
    • Forum Rules
  • General
    • General Chat
    • Introduce Yourself
    • Forum Suggestion/Bug Reporting
  • World of Warcraft Emulation
    • Emulation Releases
    • Support
    • Tutorials
    • Model Editing
    • Emulation Chat
    • Requests
  • World of Warcraft Private Servers
    • Advertise Your Server
    • Recruitment
  • World of Warcraft Emulation Marketplace
    • For Sale
    • Wanted
    • Hosting
  • World of Warcraft General
    • Retail Discussions
    • Class Discussions
    • PVP
    • PVE

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello i am very new to all of this and im having some trouble during the actual build process. I love world of warcraft and have played since launch but never knew there was such an in depth modding community and would love to learn to code C++ and manipulate my own version of Azeroth; thus my reasoning for all of this and i have done well up too this point with conquering most issues. This is the first really big wall, I am using Visual Studios 16 2019 I also do have the Visual Studio 14 2015 installed and available. My issue is at the completion of the build i get this error. 23>LINK :
  2. Hello guys! I added and second realm to my WoW I have 2 realms WOW 2.4.3 and WOW 335 So i changed ports for 335 to -> 3724 -> 3725 8085 -> 8090 7878 -> 7870 3443 -> 3444 But when i want to log my server it shows that is the realm OFFLINE! What to do more ?!
×
×
  • Create New...